Telefoanele mobile – tintele preferate ale hackerilor, in 2008

Postat la 07 ianuarie 2008 1 afişăre

Spam-urile de pe e-mail se muta pe telefon

Dispozitivele mobile vor fi anul acesta tinta principala a atacurilor, se anunta intr-un studiu al BitDefender legat de securitatea informatica pentru anul 2008. Multiplele posibilitati de conectare la Internet (Wi-Fi, GPRS – General Packet Radio Service, Bluetooth) vor oferi hackerilor posibilitatea furtului de date personale. Incepand din 2008 si spam-urile de care ne-am saturat pe e-mail ne vor invada telefoanele, mai spun specialistii BitDefender.

Deoarece dispozitivele mobile sunt echipate cu motoare de cautare puternice, tehnicile obisnuite de spam vizeaza acum si aplicatiile acestora. Si actiunile hackerilor nu se vor opri aici.

Click aici pentru mai multe detalii

Urmărește Business Magazin

/articolul-zilei/gandul/telefoanele-mobile-tintele-preferate-ale-hackerilor-in-2008-2325010
2325010
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.