Rompetrol reduce investitiile

Postat la 10 martie 2009 4 afişări

Criza afectează planurile de investiţie ale uneia dintre cele mai mari companii din România. Astfel, grupul Rompetrol îşi va reduce investiţiile planifcate în acest an de la 250, la 100 de milioane de dolari.

„Planurile de dezvoltare ale acestui an sunt puţin afectate de criza prin care trecem. Dacă ne-am obişnuit cu investiţii anuale care depăşeau 250 milioane de dolari în medie, anul ăsta sunt 100 de milioane, din care 60% sunt folosiţi de divizia de petrochimie şi rafinare", a declarat Titov Buzescu, vicepreşedintele grupului pentru servicii şi funcţiuni suport. Cifrele menţionate de acesta nu au fost încă aprobate de Consiliul de Administraţie, iar în zona firmelor care nu fac parte din activitatea de bază a grupului Rompetrol vor fi investite 12 milioane de dolari, iar circa 30 milioane de dolari vor fi alocate diviziei de vânzare a carburanţilor.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Aflati aici ce pierderi a avut Petromidia in 2008.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
GANDUL,
Rompetrol,
investitii,
petrol

Citeşte pe Gandul.ro

/articolul-zilei/gandul/rompetrol-reduce-investitiile-4036415
4036415
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.