RADET – bagata in faliment de Guvern

Postat la 12 februarie 2008 1 afişăre

Strategia Executivului a indatorat RADET cu peste 1,3 miliarde lei. Situatia este similara la RADET Constanta

Regia bucuresteana de termoficare (RADET) risca sa fie declarata falimentara, dupa ce Compania Elcen Bucuresti a cerut instantei sa constate acest lucru din cauza datoriilor de peste 1,3 miliarde de lei noi. Cabinetul Tariceanu a acumulat in ultimele doua luni datorii de peste 200 de milioane de lei noi fata de bucuresteni, bani pe care i-a promis pentru compensarea cresterii preturilor la combustibil.

Practic, anul trecut, Guvernul trebuia sa dea vreo 300 de milioane de lei la bugetul Capitalei, bani care li se cuvin bucurestenilor potrivit unei ordonante prin care Executivul se lauda ca ar compensa cresterile neprevizionate la combustibil.

Mai multe detalii, aici

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
energie,
RADET,
faliment,
datorii,
Guvern
/articolul-zilei/gandul/radet-bagata-in-faliment-de-guvern-2377146
2377146
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.