Patronii, despre concedieri: se poate si mai rau

Postat la 08 iulie 2009 11 afişări

Disponibilizarile masive şi scăderea salariilor din mediul privat nu se vor opri aici. În lipsa unor măsuri anticriză concrete, patronii susţin că vor fi nevoiţi să taie din bugetele de salarii.

In noua luni de criza, jumatate din companiile mari, cu peste 50 de angajati, au recurs la disponibilizări pentru a reduce cheltuielile si a putea face fată, cat de cat crizei economice.

Oamenii de afaceri susţin că desi măsurile luate au fost foarte drastice, mai ales pentru angajati, dacă statul nu va lua masuri anticriza concrete, vor fi nevoiti sa continue sa dea oameni afara, sa mentina salariile înghetate sau chiar sa le scada si in urmatoarele luni.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
concedieri,
patron,
masuri anticriza
/articolul-zilei/gandul/patronii-despre-concedieri-se-poate-si-mai-rau-4623935
4623935
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.