Dobanzi de 300% pe an pentru creditele acordate de IFN-uri

Postat la 13 februarie 2008 1 afişăre

Imprumuturile sunt mici, iar costurile enorme. Cele mai „avantajoase” oferte inseamna dobanzi de 45-50%

Ofertele Institutiilor Financiare Nebancare (IFN) intrec orice limita a imaginatiei: credite cu dobanzi de pana la 300%. In goana dupa clienti, aceste institutii acorda imprumuturi şi celor care caştiga cel putin 270 lei pe luna. Spre exemplu, pentru a te imprumuta la costuri „avantajoase” de la Swiss Invest IFN S.A. din Sfantu Gheorghe trebuie sa dovedeşti ca eşti proprietarul unui autoturism sau imobil.

Abia dupa ce ai prezentat creditorului aceasta „garantie” poti imprumuta „fabuloasa” suma de 1.500 lei. Dupa un an, perioada maxima de creditare, trebuie sa rambursezi nici mai mult, nici mai putin de 6.000 lei, dobanda saptamanala fiind de 87,5 lei. Potrivit agentilor de vanzari ai firmei, o persoana angajata cu salariul minim pe economie poate imprumuta intre 600 şi 700 de lei.

Mai multe detalii pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
servicii financiare,
credite,
dobanzi,
IFN
/articolul-zilei/gandul/dobanzi-de-300-pe-an-pentru-creditele-acordate-de-ifn-uri-2378884
2378884
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.