Credite pentru rau-platnici

Postat la 29 ianuarie 2008 1 afişăre

Raportarile Biroului de Credit, ignorate de mai multe institutii bancare. Dobanda totala a acestui tip de credit, care creste direct proportional cu datoriile solicitantului, poate ajunge la 45-50%

5,9 milioane de romani sunt datori la banci. Dintre acestia, mai bine de 350 de mii figureaza la Biroul de Credit pe lista rau-platnicilor. Iar numarul acestora ar putea sa creasca si mai mult in conditiile in care aprecierea euro a dus la cresterea ratelor lunare cu mai bine de 15% in ultimele luni.

Totusi, in goana lor dupa clienti, bancile nu mai tin cont nici de sfaturile bancii centrale (care cer multa atentie cand vine vorba de creditare), nici de statisticile oficiale referitoare la restantieri, care se schimba de la o luna la alta.

Amanunte pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/articolul-zilei/gandul/credite-pentru-rau-platnici-2354408
2354408
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.