Caritas a inviat la Timisoara

Postat la 21 ianuarie 2008 1 afişăre

13.000 de euro, depunerea minima initiala la Fondul de Investitii Imobiliare Europlan. Beverly Hills si Valea Chirtaului din Cluj, „tintele” imobiliare ale SRL-ului care are ca obiect principal de activitate... piscicultura!

La 14 ani dupa prabusirea Caritas-ului, in Romania mai apar „afaceri” care functioneaza dupa principiul celebrului joc de intrajutorare al lui Stoica. Profit, in 16 luni, de zece ori suma depusa. Aceasta este momeala cu care o firma din Timisoara, Europlan SRL, incearca sa atraga fraierii intr-un Fond... imobiliar.

Fondul de Investitii Imobiliare Europlan, cum a fost botezata „afacerea”, este „primul fond real de investitii imobiliare din Romania cu castig de 10x suma depusa in timp de 16 luni”, sustin organizatorii pe site-ul companiei.

Detalii pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/articolul-zilei/gandul/caritas-a-inviat-la-timisoara-2343025
2343025
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.