Avem de cheltuit peste 8 milioane de euro/zi de la UE

Postat la 16 ianuarie 2008 1 afişăre

De ieri, si firmele pot depune proiecte pentru accesarea de bani europeni. Infrastructura, constructiile si turismul primesc cele mai mari sume

Incepand de ieri, agentii economici vor putea depune primele proiecte pentru accesarea de fonduri europene. Este vorba despre masura „Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor” din cadrul Programului Operational Regional (POR), toate demersurile fiind finalizate. Toate informatiile pot fi obtinute de la agentiile de dezvoltare regionala. Pana in prezent, toate proiectele care au fost depuse apartin autoritatilor locale sau centrale.

In primul an de la aderare, Romania a facut pasi mici si timizi spre cheltuirea fondurilor postaderare alocate de UE, respectiv cele 19,7 miliarde euro din bugetul european care vor fi alocate pana in 2013.

Amanunte pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/articolul-zilei/gandul/avem-de-cheltuit-peste-8-milioane-de-euro-zi-de-la-ue-2336739
2336739
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.