Agentiile de turism vor de la stat 2-5 euro pe cap de strain adus îi Romania

Postat la 04 iunie 2009 39 afişări

Reprezentanţii Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT) cer bonusuri de la buget pentru turiştii străini aduşi în staţiunile româneşti.

Ei i-au cerut ieri Elenei Udrea, ministrul Turismului, să le acorde între doi şi cinci euro pe cap de străin, prin aşa-numita taxă sau “stimulent de incoming”, după modelul consacrat din alte state. "Tour-operatorii străini, printre care TUI şi Dertour, au cerut ca statul român să-i sprijine pentru riscul de a vinde pachete turistice în România. Ca să-i ajutăm să ne vândă nouă serviciile, statul trebuie să ne ofere un asemenea stimulent, calculat pe cap de turist şi pe noapte de cazare", a declarat pentru Gândul Corina Martin, preşedintele ANAT.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

 

Urmărește Business Magazin

/articolul-zilei/gandul/agentiile-de-turism-vor-de-la-stat-2-5-euro-pe-cap-de-strain-adus-ii-romania-4485625
4485625
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.