Ustensile din bucătăria de altădată (FOTO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 28 septembrie 2013 259 afişări

Muzeele păstrează tot felul de istorii în uneltele care arată evoluţia diverselor îndeletniciri de-a lungul timpului, pe care vizitatorii curioşi le pot vedea în expoziţii tot mai specializate.

O astfel de expoziţie, de data aceasta de ustensile de bucătărie, poate fi vizitată până la 1 decembrie la Muzeul de Artă din Sonoma Valley, California. Expoziţia, deschisă în această lună, care şi include obiecte dintr-o colecţie particulară, printre care un storcător de fructe din lemn vechi de sute de ani, teluri pentru ouă, site pentru făină, răzători pentru brânză, precum şi o mulţime de meniuri de restaurante, reclame şi etichete de produse alimentare.

Toate acestea sunt "asezonate" cu tablouri cu sandvişuri sau prăjituri realizate de artiştii Joseph Goldyne şi Wayne Thiebaud.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/ustensile-din-bucataria-de-altadata-foto-11412878
11412878
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.