Protest de pictor

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 16 aprilie 2017 43 afişări

Dacă rezultatul alegerilor prezidenţiale te nemulţumeşte, poţi să protestezi, soluţie aleasă de o pictoriţă americană, Monica Lundy.

Protest de pictor

 Acesteia i-a venit ideea de a coopta alţi artişti cu ajutorul unui proprietar de galerie de artă din Los Angeles, Walter Maciel, care au fost rugaţi să realizeze un portret de 21 pe 21 de centimetri al unui imigrant.

Lucrările primite de la artiştii care au acceptat să participe la proiectul „With Liberty and Justice for Some” („Cu libertate şi dreptate pentru unii”) au fost fie tablouri, fie fotografii sau colaje şi chiar şi un autoportret brodat, aşa cum apare el pe cartea verde care-i oferă celei care l-a realizat dreptul de rezidenţă în SUA, acestea făcând obiectul unei expoziţii dedicate.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.