Să vadă toată lumea că facem nuntă!

Autor: Loredana Fratila-Cristescu Postat la 17 iunie 2012 40 afişări

Fotografiile şi caseta video sau DVD-ul de la nuntă nu mai sunt suficiente, astfel încât unii miri optează în ziua de azi pentru transmiterea în direct a ceremoniei şi a petrecerii de după.

Moda nouă de transmitere a nunţii pe internet câştigă teren, cel puţin în Statele Unite, acolo unde multă lume recurge la ea pentru a le permite celor care, din diverse motive, nu pot ajunge în locul unde se desfăşoară evenimentul, spre a fi alături de cei dragi în momentul atât de important pentru ei, scrie New York Times. Rudele şi prietenii primesc o invitaţie pe e-mail cu un link către site de streaming video, după care, în ziua hotărâtă, pot urmări online nunta la care nu au putut să participe fizic.

Motivul pentru care unii aleg să-şi transmită nunta pe internet nu îl reprezintă însă în toate cazurile numai dorinţa de a le permite celor dragi să participe virtual, ci şi dorinţa de a fi văzuţi de cât mai multă lume, chiar şi de necunoscuţi. Acest lucru se datorează proliferării clipurilor de pe YouTube cu diverse momente de la nunţi (unele comice prin kitschul lor) şi deschiderii tot mai mari a oamenilor spre mediul online, spun specialiştii.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/panorama/sa-vada-toata-lumea-ca-facem-nunta-9753341
9753341
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.