Proiect futurist al unei companii. Vrea sa construiască un hotel pe o insulă plutitoare care va avea ca bază saci cu plastic

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu, Ioana Matei Postat la 19 iunie 2021 171 afişări

Proiect futurist al unei companii. Vrea sa construiască un hotel pe o insulă plutitoare care va avea ca bază saci cu plastic

Plasticul reprezintă o problemă pentru oceanele planetei, fiind necesară îndepărtarea lui pentru a proteja vieţuitoarele acvatice.

El îşi poate găsi însă o întrebuinţare mai puţin obişnuită, propusă de o firmă de arhitectură britanică, Margot Krasojevic Architecture. Propunerea firmei priveşte construirea unui complex turistic pe o insulă plutitoare în Oceanul Indian, în apropiere de Australia, scrie CNN.

Pe insula plutitoare ar urma să funcţioneze un hotel cu 75 de camere, care are deja un investitor, după cum a anunţat compania. La baza insulei vor sta saci ţesuţi plini cu plastic, ancoraţi de fundul apei şi stabilizaţi cu nisip. Construcţia va dura câţiva ani, firma de arhitectură sperând ca hotelul să se poată deschide în 2025.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ARHITECTURA,
hotel,
plastic

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.