Metroul gurmanzilor

Postat la 15 decembrie 2009 19 afişări

Turistii care nu cunosc Los Angelesul nu mai au acum motive sa rateze locurile unde se mananca cel mai bine in metropola americana.

Motiv de mandrie pentru cei aventurosi, explorarea orasului in cautare de locuri in care se poate lua o masa buna este acum la indemana tuturor celor aflati in Los Angeles odata cu inaugurarea recenta a unei noi linii de metrou. Ineditul acestei noi linii prevazute cu opt statii este ca sunt toate situate in apropierea unor zone cu restaurante, astfel incat cei interesati nu mai trebuie sa-si bata capul cu gasirea unui local potrivit.

Linia de metrou porneste de la Union Station si strabate zona Little Tokyo, unde se gasesc restaurante cu specific japonez ca "Shabu Shabu House Restaurant" sau onda "Honda-Ya Izakaya", unde se pot consuma de la limba de vaca la sushi sau sashimi. Traseul culinar duce apoi spre o pizzerie cu nume inspirat din opera lui Dante, "Purgatory Pizza", unde clientul doritor de ceva picant se poate rasfata cu o pizza denumita "Dante's Revenge" ("Razbunarea lui Dante").

Peisajul se schimba odata cu intrarea in statia de la Mariachi Plaza, o zona dedicata muzicantilor latino, care locuiesc cu sutele in acest loc. Cel mai elegant local din partea locului este "La Serenata de Garibaldi", insa pentru cei care vor sa interactioneze mai bine cu localnicii de origine latino-americana se recomanda "Birrieria Jalisco", specializata in preparate din carne de capra, sau micile magazine cu gustari. La urmatoarea statie vine randul fructelor de mare, iar la o statie mai incolo se poate face o oprire - fie pentru masa, fie pentru un desert - la un local specializat in preparate la gratar sau la restaurante mexicane. Spre capatul liniei, nu trebuie ratat un mic restaurant, "Los Molcajetes", care apartine unei familii de salvadorieni, cunoscut pentru pupusa, versiunea salvadoriana a tortillei mexicane.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
los angeles,
restaurante,
/arta-si-societate/panorama/metroul-gurmanzilor-5182230
5182230
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.