La golf prin lume

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 11 iunie 2023 24 afişări

La golf prin lume

Cum pasionaţii de golf nu sunt puţini, există destule locuri din lume potrivite lor înspre care se pot îndrepta şi unde nu trebuie să renunţe la luxul cu care s-au obişnuit în oraşul de reşedinţă. Printre locurile cele mai frumoase se numără Ocho Rios din Jamaica, Hua Hin din Thailanda, St. Andrews din Scoţia, Palmetto Bluff din SUA sau Gold Coast din Australia, scrie Mansion Global. În Gold Coast, situat în sud-estul statului Queensland, există nu mai puţin de 35 de terenuri de golf, disponibile publicului larg sau celor care plătesc un abonament pentru acces. Unele dintre acestea au fost proiectate chiar de către sportivi cunoscuţi din domeniu, cum ar fi câştigătorul turneului de golf British Open Peter Thomson. Oraşul se mândreşte cu clima sa, care permite ierbii necesare terenurilor să se refacă uşor, iar cei care se plictisesc de golf se pot orienta spre surfing, înot sau snorkeling ori retrage la odihnă într-un hotel de cinci stele sau o locuinţă de lux, fie ea casă sau apartament.

Ocho Rios din Jamaica este cunoscut ca locul în apropierea căruia şi-a avut la un moment dat scriitorul Ian Fleming reşedinţa unde a creat seria James Bond şi atrage în special iubitori de golf care fug de vremea rea.  Pe lângă locuinţe care pot fi achiziţionate există şi complexe luxoase, deţinute de Sandals Resorts, cu căsuţe şi terenuri de golf. Palmetto Bluff din Carolina de Sud atrage jucători de golf în tot timpul anului, care stau, în mare parte, în casele de vacanţă achiziţionate în zonă, unii dintre cei mutaţi acolo ajungând în acest loc datorită izolării pe care le-o oferea în timpul pandemiei. Pe lângă clubul de golf, dotat şi cu popicărie, mese de biliard, mese pentru jucat cărţi sau jocuri de societate, zona este cunoscută pentru peisajele sale cu sălbăticiuni, râuri şi mlaştini, care pot fi explorate.    

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
golf,
jamaica

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.