Comoara de sub gunoaiele Berlinului (GALERIE FOTO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 08 decembrie 2012 27 afişări

O clădire abandonată din Berlin s-a dovedit a adăposti o adevărată comoară. Clădirea cu trei niveluri, părăsită de mulţi ani şi transformată în depozit de gunoaie, a atras atenţia directorului unui important dezvoltator imobiliar german, Moritz Gruppe, care, mânat de curiozitate, a decis să o viziteze.

Odată intrat, a descoperit că sub mormanele de gunoaie se afla un vechi cabaret berlinez inaugurat în anul 1905 şi închis în anul 1934, în timpul regimului nazist.

Comoara de sub gunoaiele Berlinului (GALERIE FOTO)

Dezvoltatorul a achiziţionat cabaretul părăsit, l-a curăţat de gunoaie şi plănuieşte să-l transforme într-un centru destinat manifestărilor artistice, angajând deja o renumită firmă de arhitectură, LAVA (Laboratory for Visionary Architecture) care să modernizeze vechea clădire, păstrând în acelaşi timp şi ceva din aerul său de epocă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Berlin,
arhitectura,
cabaret,
istorie,
imobiliar
/arta-si-societate/panorama/comoara-de-sub-gunoaiele-berlinului-galerie-foto-10378756
10378756
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.