Aşa să-ţi tot bei cafeaua

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 18 martie 2018 85 afişări

O zi bună începe, pentru multă lume, cu o cafea bună, iar celor cărora le place să-şi bea cafeaua altundeva decât în bucătărie le trebuie o măsuţă specială.

Aşa să-ţi tot bei cafeaua

Care sunt cele mai frumoase măsuţe de cafea pe care le-ar putea cumpăra? |n opinia Financial Times, pe listă ar trebui să se afle măsuţa cu baloane realizată de designerul Christopher Duffy, care costă 7.800 de lire sterline, Alwa, semnată Sebastian Herkner (1.200 de lire), care se remarcă prin tăblia de sticlă cu bule, obţinute prin răcirea sticlei pe durata câtorva zile, o bucată de marmură ce aminteşte de un obiect de hârtie pliată în stilul origami, semnată Patricia Urquiola (peste 12.000 de lire sterline) ori o măsuţă care seamănă a castron vălurit, creată de Mathieu Lehanneur şi care poate fi cumpărată pentru suma de 42.000 de euro.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.