Rămăşiţele pământeşti ale lui Salvador Dali, reînhumate, după un test de paternitate

Autor: Ana Obretin Postat la 17 martie 2018 58 afişări

Rămăşiţele pământeşti ale artistului suprarealist Salvador Dali, dezgropate în vara anului trecut pentru un test de paternitate, la solicitarea unei femei care spunea că este fiica acestuia, au fost reînhumate pe proprietatea muzeului ce îi este dedicat, situată în nord-estul Spaniei, potrivit AFP.

Informaţia a fost dată publicităţii de fundaţia care administrează averea artistului.

Osemintele au fost reînhumate pe proprietatea unde se află Dali Theatre-Museum din Figueras, în noaptea de joi spre vineri, în prezenţa unui avocat şi a unui medic legist, potrivit fundaţiei.

O instanţă a decis, anul trecut, exhumarea rămăşiţelor pământeşti ale lui Dali, în cadrul procesului pentru stabilirea paternităţii intentat de Pilar Abel.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SALVADOR DALI,
REÎNHUMARE,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.