Firea: Suntem în grafic cu toate pregătirile pentru Turneul Final UEFA 2020

Postat la 16 martie 2018 65 afişări

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, vineri, că nu există întârzieri legate de pregătirile pentru Turneul Final UEFA Euro 2020, precizând că pe parcursul evenimentului se aşteaptă ca Bucureştiul să fie vizitat de mulţi turişti şi de peste 120.000 de suporteri.

Firea: Suntem în grafic cu toate pregătirile pentru Turneul Final UEFA 2020

"Acest eveniment sportiv de anvergură internaţională reprezintă pentru Capitală României o oportunitate extraordinară de promovare a sportului, de dezvoltare a infrastructurii sportive, precum şi de promovare a României că destinaţie turistică şi de investiţii. În dubla să calitate de oraş-gazdă şi de administrator al Arenei Naţionale, Primăria Municipiului Bucureşti a luat deja o serie de măsuri pentru că organizarea Turneului Final UEFA EURO 2020 să se defăşoare în cele mai bune condiţii şi cu respectarea tuturor cerinţelor impuse de forul sportiv european. Pe parcursul evenimentului ne aşteptăm să fim vizitaţi de un număr mare de turişti şi de peste 120.000 de suporteri. Obiectivul nostru este acela de a asigura cele mai bune condiţii de desfăşurare a evenimentelor fotbalistice, din toate punctele de vedere: siguranţa şi securitate, mobilitate, timp liber etc. Până în prezent nu avem întârzieri, suntem în grafic cu toate pregătirile, iar delegaţiile UEFA vin lunar la Bucureşti şi verifică desfăşurarea acţiunilor prevăzute în program", a declarat Gabriela Firea, potrivit unui comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.