Viaţa extravagantă a tinerilor de 13 ani de la Hollywood: petreceri de milioane de dolari, cămile, cântăreţi faimoşi şi călătorii în Africa

Autor: Florin Casota Postat la 22 noiembrie 2016 545 afişări

Viaţa extravagantă a tinerilor de 13 ani de la Hollywood: petreceri de milioane de dolari, cămile, cântăreţi faimoşi şi călătorii în Africa

Pentru evreii din Hollywood Bar Mitzvah nu reprezintă doar o ceremonie religioasă, un pasaj spre maturitate, ci şi o şansă de a fi remarcat de persoane din industria filmului.

Akden Ehrenreich, care a prins rolul lui Han Solo în următorul film din seria Star Wars, a fost descoperit chiar de Steven Spielberg la vârsta de 14 ani printr-un video realizat de bar Mitzvah.

Când vine vorba de Hollywood totul este ieşit din proporţii: salarii uriaşe, petreceri exclusivistea sau nunţi faimoase. Da lucrurile nu diferă nici când vine vorba de petrecerea de Bar Mitzvah.

"Le-am văzut pe toate. Încerc să nu par şocat. Cămile vii? Da. Cateringul realizat de faimosul chef Suzanne Goin? Da. Angajarea regizorilor de documentare, ce au fost nominalizate la Oscar, pentru a filma petrecerea fiului lor? Da", spune Yifat Oren, fondatorul unei firme ce realizează evenimente.

Bugetele pentru asemenea evenimente variază: pot începe de la 50.000 de dolari şi pot ajunge până la chiar 4 milioane, cu o medie de 300.000 de dolari.  "Nu numai că încearcă să se întreacă între ei, cine organizează cel mai ieşit din comun eveniment, ci încearcă să concureze cu premiile Grammy sau Emmy, pentru că pentru ei sunt lucruri normale", a spus şi Joe Moller, directorul firmei de organizare de evenimente Joe Moller Events.

Pe de altă parte, Jack Ezon, preşedintele Ovation Celebrations, spune că oamenii de la Hollywood sunt pregătiţi să cheltuiască între 500.000 şi 5 milioane cu o medie de 1 milion. Ezon spune că a pregătit o petrecere de 5 milioane de dolari care a început în Israel apoi oaspeţii au fost duşi cu avionul în Tanzania pentru a participal la un safari, apoi au aterizat în Parcul Naţional Serengeti unde au fost întâmpinaţi de 100 masai (popor african).

Bineînţeles, când vine vorba de asemenea sume ameţitoare sunt implicaţi şi vedete de la Hollywood sau cântăreţi celebri. "Foarte mulţi evrei au un contact în industrie cu ajutorul căruia pot convinge o vedetă să vină la petrecere", spune Ryan Schinman, fondator al RBS Celebrity Bookings. Stella Bulochnikov, managerul lui Mariah Carey, a rugat-o pe cântăreaţă să vină la petrecerea fiicei sale şi să cânte o melodie. Tot la aceeaşi petrecere a fost un tort de 226 de kilograme, iar sărbătorita serii a primit cadou o maşină de golf Bentley.

"Dacă suma depăşeşte 1 milion de dolari atunci acea sumă este cheltuită în general pe actori sau cântăreţi", spune un alt organizator de evenimente.

Brett Galley, fondatorul Hollywwod Pop, organizator de evenimente de lux, spune că vedetele nu vor să fie asociate cu astfel de petreceri, dar că "am reuşit să aducem vedete de la Bon Jovi până la Justin Bieber. Artişti precum Drake sau Nicki Minaj sunt foarte populari".

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.