Ultima modă pentru femei: atac la garderoba masculină (GALERIE FOTO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 19 octombrie 2013 380 afişări

După ce au adoptat pantalonii, femeile au continuat atacul la garderoba bărbaţilor împrumutând din ea şi cămăşi, sacouri sau pulovere. Interesul lor pentru articole vestimentare bărbăteşti nu a scăpat însă comercianţilor care au început să-şi adapteze ofertele, remarcă Wall Street Journal.

Astfel, la Barneys New York cineva alege ceea ce consideră interesant pentru femei şi cere caselor producătoare să trimită şi măsuri mai mici, potrivite lor. Magazinul Isetan din Tokyo vinde cămăşi de la casa londoneză de modă masculină E. Tautz, care au însă gulerele ceva mai moi, dat fiind că clientele nu poartă cravată.

Ultima modă pentru femei: atac la garderoba masculină (GALERIE FOTO)

La rândul său, J.Crew, după ce a constatat că avea cerere mare din partea femeilor pentru pulovere bărbăteşti de caşmir, a decis să introducă în ofertă culori mai vii.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/ultima-moda-pentru-femei-atac-la-garderoba-masculina-galerie-foto-11541450
11541450
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.