Banca Transilvania ieftineşte creditul de nevoi personale

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 19 octombrie 2013 4849 afişări

Banca Transilvania a anunţat că ieftineşte creditul de nevoi personale Practic BT, urmând ca pentru clienţii care primesc veniturile în cont deschis la Banca Transilvania, dobânda fixă să fie de 9,7% pe an.

Banca Transilvania ieftineşte creditul de nevoi personale

În cazul unui credit de 20.000 lei, contractat pe 5 ani, rata lunară este de 422 lei, iar DAE (Dobânda Anuală Efectivă) este de 10,14%. În oferta standard, Practic BT are o dobândă fixă, de 10,7%. Suma maximă acordată este de 20.000 de euro în echivalent în lei, pe o perioadă de până la 5 ani.

Alte elemente ale Practic BT: avans - zero; comision de analiză a dosarului şi de gestiune a creditului - zero; destinaţia banilor nu trebuie justificată; asigurare de viaţă oferită gratuit de către bancă, respectiv dobândă fixă pe întreaga perioadă a împrumutului.

Clienţii pot solicita online creditul, prin site-ul băncii, şi pot afla care este rata lunară în funcţie de împrumutul de care sunt interesaţi, cu ajutorul simulatorului de credite.

Conform rezultatelor financiare pe primul semestru al acestui an, portofoliul de credite al băncii era preponderent în lei, iar soldul, de 17.724,78 milioane lei, dintre care 64% reprezintă împrumuturi acordate companiilor – în cea mai mare parte IMM, iar 36% sunt credite acordate persoanelor fizice.

Banca Transilvania, a treia bancă de pe piaţa românească după valoarea activelor (29,6 mld. lei la finele anului trecut) are peste 6.000 de angajaţi, o reţea formată din 550 de sedii şi aproape 1,68 milioane de clienţi activi.

În această săptămână, banca a anunţat că în luna noiembrie va deschide o sucursală în Roma care va deservi comunitatea românească din zonă (aproximativ 200.000 de români, respectiv circa 10.000 de companii ale reprezentanţilor comunităţii româneşti), iar din 1 decembrie îşi va  închide activitatea din Cipru, ca rezultat al contextului economic cipriot, nefavorabil pe termen mediu.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/banca-transilvania-ieftineste-creditul-de-nevoi-personale-11541052
11541052
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.