Ţara în care WhatsApp a devenit "un mod de viaţă". 200 de milioane de oameni se bazează pe aplicaţie zi de zi

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 10 aprilie 2017 395 afişări

Ţara în care WhatsApp a devenit "un mod de viaţă". 200 de milioane de oameni se bazează pe aplicaţie zi de zi

India a devenit cea mai mare piaţă a aplicaţiei, cu peste 200 de milioane de utilizatori. În unele oraşe, WhatsApp permite raportarea infracţiunilor sau problemele din trafic. În New Delhi, spre exemplu, femeile pot folosi un "grup de siguranţă" atunci când folosesc transportul public.

În Kerala, utilizatorii pot trimite plângeri referitoare la acte de corupţie; ei pot ataşa fotografii sau filme pentru a susţine plângerea.

Chira şi Narendra Modi, prim ministru al Indiei, a creat un grup pentru el şi colegii din guvern. Scopul este de a trimite atenţionări atunci când se organizează şedinţe de guvern, încercându-se astfel reducerea absenteismului din rândul demnitarilor.

Recent, reprezentanţii Facebook - care deţine WhatsApp - şi-au anunţat intenţia de a intra pe piaţa plăţilor digitale.

WhatsApp este folosit de peste un miliard de utilizatori în fiecare lună, fiind una dintre cele mai populare aplicaţii la nivel mondial.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.