Soluţii de altă dată pentru prezent

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 01 noiembrie 2015 81 afişări

Soluţii de altă dată pentru prezent

Ajutor de nădejde pentru femeile care-şi doreau o talie de viespe sau chiar şi pentru bărbaţii care voiau să pară mai subţiri, ori inamic al sănătăţii, după unii, corsetul nu a dispărut din modă, chiar dacă mai sunt puţine locuri în care se poate găsi.

Interesul publicului pentru corsete este dat, scrie New York Times, şi de declaraţiile vedetelor  care se laudă că le folosesc pentru a le ajuta să-şi recapete forma şi chiar şi creatorii de modă promovează articole care amintesc de corsetele de altădată în colecţiile lor.

Spre deosebire de corsetele de pe vremuri însă, la confecţionarea celor din ziua de azi nu se mai folosesc lamele cornoase provenite de la balene pentru asigurarea rigidităţii, ci sârmă de oţel. Pe lângă celebrităţi, magazinele specializate deservesc şi bărbaţi sau femei de la cele în vârstă la unele tinere.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/solutii-de-alta-data-pentru-prezent-14868259
14868259
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.