Seturi de capcane pentru homari transformate în ochelari de soare. Se vând cu sute de dolari

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 05 august 2016 276 afişări

Seturi de capcane pentru homari transformate în ochelari de soare. Se vând cu sute de dolari

Ceea ce pentru unii este o capcană, pentru alţii poate deveni un accesoriu foarte apreciat, atunci când intervin întreprinzătorii potriviţi, în acest caz doi tineri care au lansat pe piaţă o gamă de ochelari de soare la confecţionarea cărora se folosesc vechi capcane de lemn utilizate la pescuitul de homari.

Ideea i-a venit unuia dintre ei, John Turner, pe când se plimba pe o plajă din South Portland, din statul american Maine, unde a găsit o capcană pentru homari adusă de ape. mpreună cu partenerul său de afaceri cu relaţii în lumea modei Daniel Dougherty, a înfiinţat compania Traps Eyewear, pentru care au achiziţionat un set de capcane de la urmaşii unui pescar de homari decedat, şi au angajat un designer şi un specialist în prelucrarea lemnului pentru a produce ochelarii de soare, ideea lor fiind bine primită de public. 

Cei doi vând ochelarii începând cu 240 de dolari.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ochelari,
soare,
vanzare,
lemn

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.