Reamenajarea zonei de clasa întâi din avion sub forma unor camere de hotel

Postat la 17 aprilie 2016 160 afişări

Reamenajarea zonei de clasa întâi din avion sub forma unor camere de hotel

Călătorii care preferă să zboare cu avionul la clasa întâi ar putea avea parte de confortul unei camere de boutique hotel la bordul aeronavelor Airbus A380 dacă se va pune în practică o propunere a firmei londoneze de design şi consultanţă Seymourpowell, scrie The Telegraph.

Compania a reproiectat zona de clasa întâi pe baza informaţiilor obţinute de la pasagerii care zboară de obicei la această clasă tarifară, pe care i-a rugat să-i spună care le sunt aşteptările de la o călătorie la clasa întâi, aflând că pentru ei primează intimitatea. Proiectul, denumit First Spaces, presupune reamenajarea zonei de clasa întâi din avion în patru camere single sau două duble, fiecare dotată cu scaun care se poate transforma în pat, spaţiu amplu de stocare şi masă, printre altele pasagerii putând închide uşa camerei rezervate şi comanda băuturi sau mâncare cu ajutorul unor tablete. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
avion,
hotel,
pasageri
/arta-si-societate/lifestyle/reamenajarea-zonei-de-clasa-intai-din-avion-sub-forma-unor-camere-de-hotel-15259901
15259901
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.