Cele şase alimente pe care trebuie să le evitaţi cu orice preţ

Postat la 17 aprilie 2016 28221 afişări

Bill Marler, un avocat cu peste 20 de ani experienţă de instrumentat procese despre cazuri cu intoxicaţii alimentare....

Cele şase alimente pe care trebuie să le evitaţi cu orice preţ

Bill Marler, un avocat cu peste 20 de ani experienţă de instrumentat procese despre cazuri cu intoxicaţii alimentare, a decis să nu mai mănânce stridii, mâncare semi-preparată şi lapte pasteurizat, din cauza faptului că acele produse cresc predispoziţia consumatorilor la boli fatale, scrie Business Insider.

Marler a condus procese împotriva lanţului de fast-food Chipotle după ce au descoperit în produsele lor prezenţa bacteriei E coli şi norovirus şi apoi a început să scrie articole despre acest subiect.

Avocatul a câştigat mai mult de 600 de milioane de dolari pentru clienţii cu cazuri de infecţii alimentare şi spune că aceste experienţe l-au convins că pentru anumite tipuri de mâncare nu merită să îşi asume riscul mâncându-le.

Vedeţi AICI lista completă cu cele şase alimente pe care trebuie să le evitaţi cu orice preţ

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
alimente,
evitare,
pret
/actualitate/cele-sase-alimente-pe-care-trebuie-sa-le-evitati-cu-orice-pret-15262321
15262321
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.