Noi metode de a purta perlele

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 09 iulie 2017 92 afişări

Pietre semipreţioase folosite de multă vreme pentru bijuterii, perlele nu scapă atenţiei creatorilor moderni care încearcă să propună alte moduri de a le purta, scrie The Telegraph.

Noi metode de a purta perlele

Creatoarea greco-franceză Melanie Georgacopoulous taie perlele pe din două, după care din jumătăţile rezultate alcătuieşte coliere, în timp ce Jemma Wynne oferă cercei cu diamante montate în aur înnegrit în continuarea cărora se află perlele albe sau gri.

Brandul japonezo-american Mizuki e mai zgârcit cu perlele în unele din bijuteriile sale, preferând să utilizeze una singură pe un cerc subţire de aur, care poate fi purtat ca brăţară rigidă; creatorul indian Viren Bhagat realizează cercei cu perle care atârnă de diamante, iar casa japoneză Mikimoto propune coliere de perle care se poartă pe corp şi nu la gât.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.