Nemo de ocazie: cat va poate costa un submarin privat (GALERIE FOTO)

Autor: Loredana Fratila-Cristescu Postat la 30 aprilie 2011 1864 afişări

Daca simplele scufundari nu sunt suficient de palpitante, puteti incerca si cu un submarin de agrement: deja exista diverse modele disponibile pentru cei care si le permit.

Cel mai ieftin model prezentat de CNN este SmartSUB Four.2, care costa 940.000 de dolari, pret ce include si instructajul necesar pentru capitanii Nemo de ocazie. Nava poate transporta doar doua persoane si coboara la adancimi cuprinse intre 50 si 200 de metri, in functie de model.

Cum arata si cat costa submarinele private (GALERIE FOTO)

In topul preturilor, dar si al confortului, ramane insa Phoenix 1000 de la US Submarines, construit in deceniul trecut, care la un pret de 78 de milioane de dolari ofera un confort similar cu cel al unui vas de croaziera. Cu o lungime de 65 de metri, adica doar putin mai scurt decat in Airbus A380, submarinul ofera posibilitatea scufundarii la 300 de metri, iar pentru cei ce vor mai mult are si un minisubmarin care poate cobori cu inca 300 de metri.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/nemo-de-ocazie-cat-va-poate-costa-un-submarin-privat-galerie-foto-8208925
8208925
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.