Luaţi şi un Rolls-Royce, e superofertă!

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 18 iunie 2017 87 afişări

Oricât ai fi de bogat, merge o reducere sau o ofertă specială atunci când cineva încearcă să-ţi vândă o proprietate de lux, mai ales într-o piaţă afectată de Brexit cum e cea din Londra

Luaţi şi un Rolls-Royce, e superofertă!

Superbogaţilor care caută încă o locuinţă pentru ei ori pentru închiriat li se oferă stimulente care pornesc de la colecţii de vinuri, piese semnate de artişti renumiţi ca Damien Hirst, abonamente la cluburi exclusiviste, şi pot ajunge la ceva în valoare de sute de mii de lire, cum ar fi mobilă semnată de designeri cunoscuţi, mobilă şi decoraţiuni plus sisteme audio-video în valoare de 400.000 de lire sterline care se găsesc deja în apartament ori chiar un Rolls-Royce Phantom, pe care proprietarul l-a pus la bătaie ca să vândă o casă de 25 milioane de lire sterline, ceea ce a şi reuşit să facă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mobila,
semnare,
valoare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.