Îţi vine să te urci pe pereţi la birou? Acum ai posibilitatea

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 16 iulie 2017 84 afişări

Uneori, la serviciu îţi vine să te urci pe pereţi, iar dacă pereţii nu sunt tocmai potriviţi pentru o asemenea activitate, merge şi o fereastră, aşa cum propun dezvoltatorii unei clădiri de birouri din Londra.

Îţi vine să te urci pe pereţi la birou? Acum ai posibilitatea

Clădirea Twentytwo va avea la parter o galerie de artă, iar la alte niveluri cafenele high-tech în care să se poată întâlni oamenii să discute şi să lucreze la idei, strategii şi soluţii, scrie CNN. 

Un punct important de atracţie pentru cei care vor să-şi petreacă pauza de prânz făcând mişcare, va fi fereastra pentru escaladă, situată la 125 de metri înălţime, temerarii putând admira, în timpul căţărării, Londra de sus.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
birou,
londra,
catarare,
escaladare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.