Experienţa unică a unei jurnaliste pe aeroportul din Dubai.„Când intri în acest lounge te simţi ca şi cum te-ai afla într-o navă luxoasă a Star Trek" - GALERIE FOTO

Autor: Georgiana Călin Postat la 16 aprilie 2017 360 afişări

„Dacă ai ajunge aici legat la ochi, ai crede că te afli într-un hotel de cinci stele. De fapt, este „doar” Lounge-ul pentru First Class al companiei aeriene Ethiad, din aeroportul internaţional al Dubai, Abu Dhabi”, declară o jurnalisă Daily Mail, într-un reportaj pe site-ul publicaţiei.

„Majordomul personal îmi spune că paharul din care beau este unul din cristal, realizat de Vera Wang, iar pe scaun se găseşte acelaşi tip de piele folosit de Ferrari pentru maşinile sale.  În curând, voi primi şi „o gustare”, mai exact din meniul unui restaurant a la carte, preparată de unul dintre chef-ii de top din Dubai”, povesteşte jurnalista Samantha Lewis.

Lounge-ul, deschis anul trecut în mai, este dotat cu o armată de personal, printre care majordomi ce au absolvit cursuri în acest sens. De asemenea, locaţia dispune de 16 arii diferite, printre care un restaurant a la carte, spa, centru de fitness, loc special amenajat pentru fumat şi cameră de relaxare. Misiunea acestui loc este să ofere vizitatorilor săi o experienţă de cinci stele înainte de a se îmbarca în aeronavele companiei.

„Când intri în acest lounge te simţi ca şi cum te-ai afla într-o navă luxoasă a Star Trek. Decorul prezintă un aer modern, cu accente futuriste, în special camerele de relaxare”, povesteşte jurnalista. „Ştii că primeşti un tratament regal atunci când, cerând doar un pahar cu apă, majordomul îţi oferă şase opţiuni: plată, minerală, la temperatura camerei, uşor călduţă, rece sau cu lămâie. Mă întreb câte ar fi fost dacă ceream un cocktail”, adaugă aceasta. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.