Din seria "cine ar cumpăra aşa ceva": bijuterii inspirate de legume

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 05 martie 2017 78 afişări

Cei care optează pentru alimentaţie sănătoasă cu multe fructe şi legume pot s-o şi arate mai nou cu accesoriile lor, dacă îşi cumpără bijuterii de la creatoarea americană Joan Hornig.

Din seria "cine ar cumpăra aşa ceva": bijuterii inspirate de legume

Aceasta a lansat o colecţie de bijuterii inspirate de legume, printre care se numără butoni în formă de conopidă, cercei în formă ce ciupercuţe, precum şi o brăţară rigidă din aur ce aminteşte prin aspect de o frunză de varză furajeră (kale) şi este cea mai scumpă piesă a colecţiei sale, având un preţ de 1.400 de dolari.

Banii din vânzarea acestei brătări însă, scrie San Francisco Chronicle, merg la o fundaţie care se străduieşte să combată obezitatea în rândul copiilor.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.