Detaliul care te scoate din mulţime: monograma (GALERIE FOTO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 21 iunie 2014 335 afişări

Obicei vechi al caselor regale, dar şi al nobilimii, marcarea obiectelor personale cu iniţialele posesorului a intrat în ultima vreme în atenţia producătorilor de articole vestimentare, accesorii şi încălţăminte, de la companii de produse de lux la cele ce se adresează consumatorilor obişnuiţi.

Monogramele se oferă astăzi clientelor care doresc ca produsele cumpărate de ele să fie personalizate mai clar. Astfel, chiar dacă nu ajung să-şi împrumute numele unui model de geantă de lux pe care să o cumpere multe alte femei, tot pot stârni invidia prietenelor dacă poartă una cu iniţialele lor, scrie The Independent.

Unele companii au lansat deja asemenea oferte, cum ar fi producătorul de încălţăminte lucrată manual Ancient Greek Sandals sau Dove, care oferă în anumite locuri posibilitatea marcării săpunurilor sale cu iniţialele cumpărătoarei. Altele doar au anunţat că acest serviciu va fi disponibil în curând, cum ar fi Burberry. Jimmy Choo permite clientelor să aleagă înălţimea tocurilor, materialul şi monograma de pe talpă în cazul câtorva din modelele firmei. Tot un serviciu de personalizare, numit ID, are şi Nike pentru pantofii săi sport, iar Adidas a mers până într-acolo încât să le permită clienţilor să-şi pună nu numai iniţialele pe pantofi, ci chiar şi imagini de pe Instagram, acest serviciu urmând a fi disponibil din luna august a acestui an.

Prezenţa unei monograme pe încălţăminte sau pe o geantă, dar nu numai, dă persoanei care le poartă impresia că au fost create special pentru ea, spun experţii de marketing. În acelaşi timp, le oferă companiilor posibilitatea de a atrage clienţi oferind ceva ce nu se găseşte la concurenţă.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/detaliul-care-te-scoate-din-multime-monograma-galerie-foto-12807295
12807295
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.