De ce stewardesele ar prefera să nu comanzi niciodată această băutură
O stewardesă a explicat, pe blogul These Gold Wings, de ce ea şi colegii ei au o problemă cu o băutură aparent comună, care se serveşte şi în avion
Este vorba de Coca-Cola light.
Acest produs este mai acidulat decât o Coca Cola normală, lucru care poate fi văzut cu uşurinţă atunci când torni cele două produse în pahare. Primul face mai multă spumă, iar dacă nu eşti atent aceasta poate da repede peste gura paharului.
La mare altitudine, unde presiunea atmosferică este mai redusă decât la sol, Coca-Cola light devine şi mai acidulată, deoarece în acest mediu este favorizată eliberarea de dioxid de carbon. Astfel, turnarea acestei băuturi în pahar durează şi mai mult.
fii la curent cu cele mai noi analize de business
Urmareste BM pe Facebook

Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe go4it.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe gandul.info
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe csid.ro