Cum ia salvat laptele afacerea

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 26 iunie 2016 330 afişări

Cum ia salvat laptele afacerea

Când afacerea nu mai merge bine, dar nu vrei să te dai bătut, apare câte o idee care se dovedeşte salvatoare, aşa cum a constatat un mic producător de lapte din Marea Britanie, scrie The Telegraph.

În cazul lui Joe Towers de la Lune Valley Dairy, ideea a fost să producă lapte special pentru cafenele, pentru uzul aşa-numiţilor barista. Abordat de un expert în domeniul cafelei, Shaun Young, Tower a fost de acord să încerce să producă un lapte care să facă o spumă perfectă pentru cappuccino sau latte, având ca model o inovaţie daneză în domeniu. Cei doi au reuşit să obţină sortimentul de lapte căutat, Towers ajungând în prezent să vândă aproape 20.000 de litri de lapte pentru barista, pe care Young îl distribuie la peste 80 de cafenele din Londra.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/cum-ia-salvat-laptele-afacerea-15507104
15507104
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.