Cum călătoresc oamenii pentru care banii nu sunt o problemă: unii îşi aduc patul preferat în vacanţă, altcineva vrea un iaurt special oriunde se duce

Autor: Florin Casota Postat la 18 aprilie 2018 324 afişări

Kevin Johnson a lucrat pentru mai mulţi miliardari ruşi şi chiar pentru anumite familii regale şi a povestit pentru The Economist cum călătoresc oamenii pentru care banii nu sunt o problemă şi ce pretenţii au atunci când pleacă în vacanţă.

Cum călătoresc oamenii pentru care banii nu sunt o problemă: unii îşi aduc patul preferat în vacanţă, altcineva vrea un iaurt special oriunde se duce

Pentru astfel de oameni nu este obişnuit să-şi trimită câţiva oameni pe insula unde vor călătorii pentru a putea construi infrastructura IT. Chiar şi în căsuţele aflate pe plajă cei bogaţi preferă să trimită pe cineva înainte ca ei să ajungă pentru a seta totul: de exemplu să se asigure că serviciul de email este sigur sau că au 200 de canale la televizor. 

 

O clientă a insistat ca şase găleţi cu iaurt produs la o anumită mânăstire să o aştepte oriunde se duce. Altcineva, dându-şi seama că nu a luat pantofii potriviţi pentru hainele cu care voia să se îmbrace a aranjat ca un membru al staff-ului să zboare până acasă să aducă perechea potrivită.

 

Un alt client care şi-a uitat telefonul acasă a aranajat ca Johnson să i-l aducă rezevându-i zboruri dus-întors la first class.

 

Tot Johnson spune că pentru o vacanţă într-o vilă cu şase dormitoare este normal ca familia să fie însoţită de un staff format din 12-24 de persoane. Mai mult, unii dintre clienţii lui Johnson preferă să-şi aducă patul preferat în vacanţă. Sună extravagant până când îşi dai seama că ei probabil mănâncă feluri de mâncare cu stele Michelin pe propria lor insulă privată.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.