Cum arată yacht-ul viitorului: costă 500 de milioane de dolari şi are forma unei stele - GALERIE FOTO

Postat la 04 iunie 2015 4598 afişări

Star a fost conceput pentru a nu semăna cu niciun yacht care pluteşte în prezent pe mările lumii, având 132 de metri lungime si o înălţime de 61 de metri. Creatorul vasului este designerul Igor Lobanov, iar conceptul a fost dezvoltat în colaborare cu BMT Group şi Alex Malybaev. Cu aproape 11.500 metri pătraţi de spaţiu interior de lux, acesta poate fi considerat cel mai exclusivist hotel plutitor din lume.

Nava este dotată cu un heliport, o punte de vizionare subacvatică şi patru lifturi care oferă acces la cele opt punţi;  poate găzdui la bord până la 200 de persoane. Igor Lobanov este de părere că un astfel de concept nu este deloc ieftin şi aproximeză că va costa 400 de milioane de euro sau 500 de milioane de dolari.

O abatere radicală de la formele şi mărimile standard, alimentat de opt generatoare, yachtul ca o piramidă albă ce pluteşte pe apă se poate roti încet pentru a creşte expunerea la soare. Şi alţi designeri au încercat să redefinească conceptual de yacht de lux, cum ar fi proiectele Admiral X Force 145 şi Federico Fiorentino Belafonte.

Conceput de grupul Italian “Sea”, Admiral X Force 145 este echipat cu spa şi pe două niveluri are plajă, piscine interioare şi exterioare, două cinematografe, mai multe săli de sport şi apartamente VIP.

Yachtul Federico Fiorentino Belafonte are forma unui glonţ şi va atinge viteze de până la 24 de noduri. Frederico Fiorentino a avut ca inspiraţie pentru designul yachtului maşinile sport. Preţul unui astfel de yacht va fi de aproximativ 26 de milioane de dolari.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
costuri,
galerie foto,
viitor,
concepere
/arta-si-societate/lifestyle/cum-arata-yacht-ul-viitorului-costa-500-de-milioane-de-dolari-si-are-forma-unei-stele-galerie-foto-14394183
14394183
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.