Cum arată viaţa copiilor bogaţi din China: zeci de mii de dolari aruncaţi pe şampanie, avioane private sau colecţii de genţi Hermes - GALERIE FOTO

Autor: Georgiana Călin Postat la 24 iunie 2017 436 afişări

Conduc maşini superbe, cheltuiesc sute de mii de dolari într-o singură noapte şi nu se feresc să-şi etaleze public averile opulente. Copii bogaţi din China au atras chiar şi atenţia preşedintele ţării, care a luat măsuri pentru a le cenzura apariţiile în emisiunile televizate, conform Daily Mail.

Preşedintele Xi Jinping a încercat să stopeze avântul de expunere publică a tinerilor „fuerdai”, ce se traduce prin „a doua generaţie bogată”, luând măsuri  precum interdicţia de apariţie a acestora în emisiunile TV.  Însă eforturile sale sar putea fi în zadar, atâta timp cât aceştia au căi alternative, precum social media.  

Pe Instagram aceştia nu se feresc să-şi arate maşinile, hainele de designer şi călătoriile pe iahturi şi avioane private. Un exemplu este Sian_vivi_x, de 21 de ani, o tânără care continuă să-şi expună  stilul de viaţă de invidiat de cei 70.500 de urmăritori pe Instagram. Din pozele sale observăm că obişnuieşte să arunce peste 60.000 de dolari pe 12 sticle de Perrier Jouet Belle Epoque. Între timp, Weymi Cho, în vârstă de 21 de ani, le-a declarat celor 18.100 de urmăritori ai săi de pe Instagram că mall-ul nu este pentru ea. Fotografia arată o încăpere plină de haine de designer, precum Agent Provocateur sau Dior.  Tot ea a postat o fotografii dintr-un Ferarri 488  sau alături de doi amici într-un avion privat. O altă tânără, Xiaooyii, îşi postează pe aceeaşi reţea de socializare colecţia de 17 genţi Hermes.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.