Cum arată legendarul refugiu al lui Doris Duke (GALERIE FOTO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 23 martie 2013 324 afişări

Hawaii nu reprezintă numai o destinaţie bună de plajă, surfing şi cumpărături, ci şi locul unde şi-a găsit refugiul mult căutat una dintre cele mai bogate femei ale lumii, Doris Duke, care şi-a construit în Honolulu, începând din 1937, reşedinţa Shangri La.

Inaccesibilă aproape oricărui străin vreme de cincizeci de ani la dorinţa proprietarei, Shangri La a devenit între timp un muzeu deosebit de artă islamică, cu o colecţie de obiecte adunate din diverse zone ale lumii, din Spania până în Filipine, ce datează din secolul al VIII-lea până în secolul trecut, scrie San Francisco Chronicle.

Cum arată legendarul refugiu al lui Doris Duke (GALERIE FOTO)

Pe lângă cercetători, Shangri La primeşte în ziua de azi vizitatori, dar în grupuri mici, pentru a nu deranja vecinii din zona rezidenţială unde se află, astfel încât doritorii de vizite sunt îndemnaţi să facă rezervare din timp.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/cum-arata-legendarul-refugiu-al-lui-doris-duke-galerie-foto-10686263
10686263
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.