Culmea luxului: dressingul cu trei etaje (GALERIE FOTO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 17 august 2014 491 afişări

Unele femei se mulţumesc cu un dulap de haine în perete, altele îşi construiesc dressingul visurilor lor pe trei niveluri, aşa cum a procedat o întreprinzătoare din Houston, Texas, pe nume Theresa Roemer.

Proiectul a costat-o nici mai mult, nici mai puţin de 500.000 de dolari, scrie Houston Chronicle. La fiecare nivel al uriaşului dressing de 300 mp se poate ajunge pe o scară în spirală şi se pot admira pantofi, genţi, haine, pălării şi parfumuri frumos aşezate pe categorii.

Deşi criticii nu au întârziat să apară, întreprinzătoarea îşi justifică investiţia afirmând că dressingul ei este un loc foarte potrivit pentru organizarea de strângeri de fonduri pentru opere caritabile şi că invitatele ei care donează bani se simt foarte bine la evenimentele găzduite acolo.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/culmea-luxului-dressingul-cu-trei-etaje-galerie-foto-13102927
13102927
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.