Cu hairstylist-ul la maternitate

Postat la 15 august 2015 203 afişări

Cu hairstylist-ul la maternitate

Simplele fotografii cu mămici şi bebeluşi la puţină vreme după naştere nu mai sunt la modă, mămicile dorind să arate cât mai bine în pozele în care îşi prezintă micuţii.

Inspirate poate şi de imaginile cu Kate Middleton, care arăta impecabil după naştere, acestea apelează la personal specializat care să le ajute să arate cât mai bine în fotografiile care vor ajunge pe reţele de socializare online, scrie New York Times.

Înainte de a se interna în spital pentru naştere, viitoarele mămici alcătuiesc o listă cu coafeze şi specialişti în machiaj care să vină să le aranjeze puţin pentru primele lor poze, ori pot apela în unele cazuri chiar la asistente, care au şi ele listele lor cu saloane de frumuseţe care pot trimite pe cineva la spital.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/cu-hairstylist-ul-la-maternitate-14675280
14675280
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.