Creaţia unui artist pe Staţia Spaţială Internaţională

Postat la 22 noiembrie 2015 182 afişări

Creaţia unui artist pe Staţia Spaţială Internaţională

Dacă Banksy lasă în urma lui desene pe pereţii unor clădiri prin oraşele prin care trece, un artist francez cunoscut sub pseudonimul de Invader îşi anunţă prezenţa prin mozaicuri. Mozaicurile şi pseudonimul său sunt inspirate un vechi şi foarte popular joc, Space Invaders, iar lucrările sale, create din bucăţele de mozaic de baie, amintesc de aspectul pixelat al acestuia.

Invader s-a lansat în 1998, scrie New York Times, iar lucrările lui apar în oraşe în locuri greu accesibile, dar suficient de bine plasate cât să atragă cât mai multe priviri, una dintre creaţiile sale ajungând până pe Staţia Spaţială Internaţională. în prezent, Invader ”expune“ la New York, unde a cerut în avans permisiunea proprietarilor clădirilor pe care se vor putea admira imaginile sale. Pentru a menţine treaz interesul publicului, Invader a lansat şi o aplicaţie pentru telefoane mobile care le permite fanilor să acumuleze puncte făcând fotografii operelor sale.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
artist,
iss,
cladiri,
lansare,
lucrari,
permisiune,
prezentare
/arta-si-societate/lifestyle/creatia-unui-artist-pe-statia-spatiala-internationala-14894254
14894254
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.