Costumul de baie cu diamante de 30 mil. dolari. Cele mai scumpe bijuterii din lume

Postat la 12 octombrie 2010 201 afişări

“Diamantele sunt cele mai bune prietene ale fetelor” asa cum spunea si melodia pe care Marilyn Monroe a interpretat-o in anul 1953 in filmul “Domnii prefera blondele”. De asemenea, diamantele si bijuteriile scumpe au reprezentat de-a lungul timpului o tema centrala pe baza careia regizorii si-au construit filmele. In plus, bijuteriile sunt si un simbol al dragostei, marcand momente importante din viata unui om, precum logodna sau casatoria.

Bijuteriile sunt considerate a fi simbolul succesului si al bogatiei. Cele mai scumpe cinci bijuterii din lume costa, in total, aproximativ 85 de milioane de dolari. Acestea sunt create din platina, diamante rare, rubine, safire si alte pietre pretioase.

Cea mai scumpa bijuterie din lume este un costum de baie creat de catre Susan Rosen. Acesta este incrustat cu diamante de 150 de carate si costa aproximativ 30 de milioane de dolari, potrivit jewellerygem.com. Pe langa creatia lui Susan Rosen, in top se mai gasesc un diamant care costa 23 de milioane de dolari si o pereche de cercei din platina si diamante creati de catre bijutierul Harry Winston, care costa 8,5 milioane de dolari.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/costumul-de-baie-cu-diamante-de-30-mil-dolari-cele-mai-scumpe-bijuterii-din-lume-7469359
7469359
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.