Celebrităţi vopsite în culori trăsnite (GALERIE FOTO)

Autor: Loredana Fratila-Cristescu Postat la 22 ianuarie 2012 274 afişări

O culoare neobişnuită de păr, cum ar fi un roz aprins, un albastru ori un verde tare era cândva simbolul unui rebel, însă, de când diverse vedete se afişează cu asemenea culori, schimbarea radicală pe care o poate face cineva în acest domeniu e să revină la culoarea naturală.

Specialiştii spun că această tendinţă nu e deloc surprinzătoare, dat fiind că atunci când prea multă lume adoptă o modă văzută altădată ca o alternativă pentru cei care doresc să iasă din cotidian, cei ce au adoptat-o primii vor căuta opusul ei, scrie Financial Times. Aşa se face că în ultima vreme, o serie de vedete le-au cerut celor ce se ocupă de coafura lor să le redea culoarea naturală. Juliette Binoche, Kristin Scott Thomas, Charlotte Church sau Laetitia Casta au revenit la culoarea naturală a podoabei lor capilare, renunţând la blondul nefiresc, negrul-corb sau roşul aprins cu care au cochetat o perioadă. Mai nou, nici Rihanna nu mai are părul negru sau de culoarea focului, întorcându-se la castaniul ei natural.

Celebrităţi vopsite în culori trăsnite (GALERIE FOTO)

Iar tendinţa prinde şi la publicul larg. Unele cliente recurg la această soluţie pentru a reduce costurile de întreţinere a părului, altele pentru că s-au săturat să tot caute soluţii de machiaj, dat fiind că le era tot mai greu să împace machiajul cu noua culoare de păr, iar altele nu mai doresc să se vopsească doar ca să placă unui bărbat ori li se pare că, întors la culoarea lui de la început, părul e mai sănătos. Coafori de lux ca John Frieda din Marea Britanie sau Julien Farel din SUA spun că o mulţime de bancheriţe, avocate, femei de carieră abandonează culorile tari în care îşi vopseau părul, inclusiv din motive financiare, întrucât întreţinerea unui păr vopsit cere vizite dese la coafor.

Specialiştii din domeniu le avertizează pe cele care întreprind acest demers să o facă treptat, în primul rând pentru că e mai sănătos pentru păr, şi în al doilea rând ca să evite un eventual şoc estetic provocat de schimbarea bruscă. Unii coafori, ca John Frieda, recomandă pur şi simplu lăsarea părului vopsit să crească, netratat în niciun fel, până când culoarea naturală devine predominantă, iar alţii recomandă vopsirea lui într-o culoare mai apropiată de cea naturală şi abia apoi lăsarea părului să crească, pentru un efect mai omogen.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/celebritati-vopsite-in-culori-trasnite-galerie-foto-9166373
9166373
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.