Cele mai bune 10 locuri unde te poţi caza pe plajă (GALERIE FOTO)

Postat la 22 iulie 2012 101 afişări

Multe hoteluri îşi fac reclamă că sunt la câţiva metri de plajă sau că oferă o vedere spectaculoasă spre mare sau ocean, dar fie sunt prea scumpe pentru muritorii de rând, fie nu sunt deloc aşa de aproape de plajă pe cât susţin, fie peisajul nu e chiar cine ştie ce.

Ghidul de călătorii Frommer's a întocmit un top al celor mai bune destinaţii, din Caraibe până în Grecia şi din Australia până în Hawaii, pentru cei care vor să se cazeze, la preţuri relativ accesibile, direct în bătaia brizei şi să nu aibă nevoie de mai mult de câţiva paşi de când ies din cameră şi până ajung să facă o baie în mare sau ocean. Frommer's a realizat topul în cursul anului trecut, însă, cu câteva ajustări de preţ, recomandările îşi păstrează actualitatea şi în acest an.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turism,
cazare,
plaja,
hotel,
vacanta,
exotic,
ocean,
mare
/arta-si-societate/lifestyle/cele-mai-bune-10-locuri-unde-te-poti-caza-pe-plaja-galerie-foto-9896197
9896197
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.