Cel mai scump sutien prezentat de cei de la Victoria's Secret

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 03 iunie 2014 7053 afişări

Cel mai scump sutien prezentat de cei de la Victoria's Secret

Modelul sud-african Candice Swanepoel va purta cel mai scump sutien prezentat de către compania Victoria's Secret, cu o valoare de peste 10 milioane de dolari.

Creat de firma de lux elveţiană Mouawad, sutienul este realizat din 4.200 de pietre preţioase, inclusiv diamante, safire galbene şi rubine, toate încadrate în aur de 18 carate. Un rubin de 52 de carate este legat de centrul sutienului, astfel că nu este de mirare faptul că doi bodyguarzi păzesc în permanenţă piesa, relatează cei de la designlimitededition.com.

"Nu am purtat niciodată ceva atât de scump", a declarat Candice celor de la People Magazine. "Au trebuit să facă un mulaj după bustul meu pentru ca sutienul să se potrivească, însă ce mi-am imaginat eu nu se compară cu realitatea. Este un obiect extraordinar."

Sutienul valorează de patru ori mai mult decât cel prezentat anul trecut. Printre modelele care au mai purtat piesa centrală a show-ului anual s-au numărat Alessandra Ambrosio, Miranda Kerr, Gisele Bundchen şi Heidi Klum.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/cel-mai-scump-sutien-prezentat-de-cei-de-la-victoria-s-secret-12683474
12683474
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.