Cel mai scârbos hobby din lume (GALERIE FOTO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 22 iunie 2014 179 afişări

Nu numai stilurile vestimentare revin la modă după o vreme, ci şi hobbyurile de altădată, reînviate de cei care azi stau mare parte a timpului cu nasul în computer.

Un astfel de  hobby este taxidermia, populară în epoca victoriană şi revenită în atenţia publicului graţie unor artişti ca Damien Hirst, care au folosit animale moarte în creaţiile lor, scrie The New York Times.

Aşa au început să apară în Marea Britanie cursuri macabre, dar la care lista de aşteptare este deja lungă, unde participanţii deprind arta împăierii pe animăluţe mici, de regulă şoareci, dar şi vulpi sau fluturi. Scopul este ca viitorii artişti să-şi poată crea propriile tablouri unde animăluţele moarte sunt personaje antropomorfizate, ca în cărţile de poveşti.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/cel-mai-scarbos-hobby-din-lume-galerie-foto-12808543
12808543
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.