Care este intrebarea pe care CEO-ul Burger King o adresează tuturor candidaţilor

Autor: Florin Casota Postat la 07 decembrie 2017 1434 afişări

Într-un interviu pentru New York Times, Daniel Schwartz, CEO-ul Burger King, a dezvăluit care este o întrebare pe care o adresează fiecărui candidat.

Care este intrebarea pe care CEO-ul Burger King o adresează tuturor candidaţilor

"Eşti deştept sau muncitor?", este întrebarea lui Schwartz

Poate răspunsul evident ar fi acela că eşti muncitor, dar potrivit lui Schwartz, foarte mulţi aplicanţi la job spun că "sunt deştept deci nu trebuie să muncesc din greu".

"Serios?, a fi umil este foarte important", a răspuns şeful Burger King. Este foartă importantă atitudinea angajatului deoarece o companie nu vrea să angajeze oameni care sunt prea deştepţi pentru job, ci care muncesc şi sunt dispuşi să înveţe.

Schwartz a mai spus că angajează oameni pasionaţi, care sunt persverenţi, care nu sunt aroganţi. "Este ok să ai încredere în tine, dar nu să fii arogant. Căutăm oameni care vor să facă parte din ceva mai mare decât ei, nu vrem oameni care văd compania doar ca pe un mod de a avansa în carieră".

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.