Aşa se cresc vânzările de bijuterii

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 02 iulie 2017 71 afişări

Cândva mai degrabă o formă de revoltă sau de a arăta o legătură afectivă faţă de cineva, piercingurile au devenit în ziua de azi foarte răspândite şi nu e deloc neobişnuit să vezi tinere care au chiar mai multe, atât pe continentul american, cât şi în Europa ori în Asia.

Aşa se cresc vânzările de bijuterii

Tendinţa nu le-a scăpat însă firmelor care produc bijuterii de lux, care văd în ea o posibilitate de a-şi creşte vânzările, apărând chiar branduri dedicate bijuteriilor care se folosesc pentru piercinguri, ca Maria Tash şi BVLA, scrie LA Times.

Unele creatoare, ca Alison Chemla (brandul Alison Lou), Jennifer Fisher ori Laura Freedman (proprietară a lanţului de mici magazine de bijuterii Broken English), au luat decizia de a nu-şi vinde cerceii în perechi, cum se obişnuieşte, ci la bucată, ca să poată satisface cererile clientelor cu mai multe găuri în urechi, soluţie care s-a tradus într-o creştere a vânzărilor, după cum afirmă cele trei.

Acest lucru nu e de mirare, susţine un artist în domeniul piercingurilor, J. Colby Smith, deoarece piercingurile le permit femeilor să poarte mai multe bijuterii şi ca atare acestea îşi vor satisface capriciul.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.